Μπάνκι: «Απαράδεκτο το παιχνίδι μας στα πρώτα 20 λεπτά»!

Κάτια Πετροπούλου
Μπάνκι: «Απαράδεκτο το παιχνίδι μας στα πρώτα 20 λεπτά»!

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε απογοητευμένος για την ήττα της ΑΕΚ από τον Πανιώνιο (78-74) και τόνισε πως η ομάδα ψάχνει ένα κίνητρο να συνεχίσει, μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη.

Ο Ιταλός κόουτς είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι για την ήττα, για τον τρόπο που ήρθε. Από την μεριά μας, είναι απαράδεκτο το πως παίξαμε τα πρώτα 20 λεπτά. Φτάσαμε στο σημείο που ήταν το ματς στο +19. Ο Πανιώνιος έκανε ένα θαυμάσιο παιχνίδι, αλλά εμείς επιτρέψαμε να γίνει ό,τι έγινε στα πρώτα λεπτά. Δεν είναι το στυλ μας και ο τρόπος που παίζουμε. Είμαστε σε μια κατάσταση που θέλουμε το καλύτερο από όλους. Σήμερα είδαμε πως η άμυνά μας δεν ήταν αποτελεσματική όπως συνήθως. Υποφέραμε στο "ένας εναντίον ενός", στα ριμπάουντ και χάσαμε μπάλες. Στα τελευταία λεπτά ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα. Είχαμε ενέργεια, θέληση και επιθυμία μεγάλη για να επιστρέψουμε από αυτό το δύσκολο σημείο».

Για τα μεταγραφικά σχολίασε: «Τώρα είμαστε ακόμα στην αγορά για να βρούμε την καλύτερη λύση. Ψάχνουμε για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και θέλουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Θέλουμε στα τελευταία ματς να δώσουμε περισσότερα λεπτά στον Ξανθόπουλο, γιατί δεν είχε παίξει, και ελπίζω να έχω και τους Θίοντορ, Τσαλμπούρη και Καββαδά σύντομα κοντά».

Για το αν ο αποκλεισμός από την Ευρώπη κοστίζει ακόμα στην ομάδα: «Φυσικά όλοι είναι απογοητευμένοι, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ψάχνουμε ένα κίνητρο για να προχωρήσουμε. Υπάρχουν παίκτες που κράτησαν την ομάδα στις πλάτες τους όλη τη σεζόν. Έχουμε μεγάλη και σε διάρκεια ενέργεια από την προετοιμασία ακόμα. Αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε αυτό να επηρεάσει την νοοτροπία μας. Τα 20 πρώτα λεπτά κάποιοι είχαν πνευματική και σωματική απόσταση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα