Μποχωρίδης: «Δεν γινόταν να μην παίξω»

Gazzetta team
Μποχωρίδης: «Δεν γινόταν να μην παίξω»

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης υποβλήθηκε σε ένεση για να παίξει απέναντι στην Κύμη και μετά τον αγώνα περιέγραψε τα συναισθήματά του.

Ο αρχηγός του Άρη σημείωσε ότι… ««Ήμουν σκεπτικός για το παιχνίδι σήμερα γιατί έχω τον τραυματισμό στο πέλμα. Μετά την προπόνηση χθες, περπατούσα περίεργα και μου είπε ο κόουτς να μην περπατάω έτσι. Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου, ένιωθα τον κίνδυνο να μην είμαι σε θέση να βοηθήσω. Εκεί άλλαξε το μυαλό μου, του είπα ότι είμαι καλά κι έκανα την ένεση. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω αυτό το παιχνίδι και ήμουν τυχερός γιατί ξεκίνημα πολύ καλά για μένα».

Σε ερώτηση για τη νίκη της ομάδας του αλλά και το τέλος ενός αγωνιστικού μαρτυρίου, απάντησε: «Είναι κρίμα που αυτή η ομάδα έφτασε να δώσει τόσο μεγάλης σημασίας αναφορικά με την παραμονή. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας σ’ όλη τη χρονιά. Ήμασταν για παραπάνω πράγματα αλλά δεν το δείξαμε στους αγώνες. Θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι και να δείξουμε από την αρχή ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για μας και το κυριότερο είναι ότι δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο αντίδρασης, όπως δηλαδή κάναμε σε άλλα παιχνίδια στη διάρκεια της χρονιάς με συνέπεια να τα χάσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα