Μπάνκι: «Αποφασισμένοι να πάμε παρακάτω»

Κάτια Πετροπούλου
Μπάνκι: «Αποφασισμένοι να πάμε παρακάτω»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (13/04, 15:45) και τόνισε πως στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη, που θα τηνκρατήσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ιταλός προπονητής είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Η αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, μας δίνει την ευκαιρία να πετύχουμε μία νίκη, η οποία θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία. Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε παρακάτω και έτοιμοι να διαχειριστούμε το δύσκολο έργο των τραυματισμών.

Παρά τις απουσίες, πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί με ιδιαίτερη προσοχή για την αυριανή αναμέτρηση. Χρειαζόμαστε μία σοβαρή εμφάνιση.

Ο Πανιώνιος έχει πετύχει τον στόχο του να παραμείνει στην κατηγορία, παίζει πολύ καλό μπάσκετ και έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία τελευταία ματς. Διαθέτει πολύ ταλαντούχο ρόστερ, που πλέον παίζει χωρίς πίεση.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Να μην αφήσουμε τους σκόρερ του Πανιωνίου να βάλουν εύκολους πόντους και μέσα στη ρακέτα να σταματήσουμε τους έμπειρους ψηλούς του.

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που θα προσεγγίσουμε τον αγώνα. Θέλουμε τη νίκη, ώστε να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα