Παπαθεοδώρου: «Περήφανοι που είμαστε στον ΠΑΟΚ»

Παπαθεοδώρου: «Περήφανοι που είμαστε στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Περήφανοι που είμαστε στον ΠΑΟΚ»

bet365

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στο περίπτερο της ομάδας στη Sportexpo και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στη δυναμική του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, μαζί με τους Ηλία Παπαθεοδώρου, Αντώνη Κόνιαρη και Μιλένκο Τέπιτς βρέθηκαν στο περίπτερο του ΠΑΟΚ παρουσία και του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε και στα γενέθλια του συλλόγου λέγοντας ότι… «είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον σύλλογο καθώς η ομάδα ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος έπειτα από πολλά χρόνια. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει όλα τα τμήματα στα οποία εύχομαι επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Νιώθουμε περήφανοι που εκπροσωπούμε τον ΠΑΟΚ».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε τόσο στους τελευταίους αγώνες της κανονικής διάρκειας όσο και στην απώλεια του Σταύρου Σχίζα. «Μας έχει πληγώσει το θέμα των τραυματισμών καθώς μετά τον Τζόουνς, ο Σχίζας είναι ο δεύτερος παίκτες που χάνουμε φέτος και μάλιστα μας βοηθούσε πολύ σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού. Δεν είναι εύκολο όταν μένεις με δέκα επαγγελματίες γιατί η ομάδα κουβαλάει την κούραση μιας ολόκληρης χρονιάς. Συν τοις άλλοις, τα παιχνίδια που ακολουθούν έχουν μεγάλη πίεση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί τα παιχνίδια είναι διαδοχικά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα