Πιτίνο: «Δεν υπάρχει ποσό που θα με έκανε να φύγω»

Πιτίνο: «Δεν υπάρχει ποσό που θα με έκανε να φύγω»

Gazzetta team
Πιτίνο: «Δεν υπάρχει ποσό που θα με έκανε να φύγω»

bet365

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο NCAA και για τη διαφωνία με τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και τη νίκη με 72-104: «Επιτέλους τα καταφέραμε, είχαμε 38 deflections. Σουτάραμε με πολύ καλά ποσοστά. Αλλά η ΑΕΚ είχε μεγάλες απώλειες λόγω τραυματισμών και είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τέτοιες απώλειες».

Ο Ρικ Πιτίνο επισήμανε για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού ενόψει των αγώνων με τη Ρεάλ: «Τα δύο πράγματα που θέλουμε είναι να προπονούμαστε σωστά, να βελτιωνόμαστε και κυρίως να βελτιωνόμαστε στην άμυνα».

Παράλληλα μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV για τη φημολογία που τον θέλει να επιστρέφει στο NCAA και για τη διαφωνία του με τον Κιθ Λάνγκφορντ: «Απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι επαγγελματίας προπονητής. Υπήρξαν πολλά σενάρια. Μπορώ να βλέπω μόνο το καλεντάρι. Αν ήθελα να πάω στο κολέγιο, θα έπρεπε να φύγω. Δεν υπάρχει ποσό που θα με έκανε να φύγω από την ομάδα τώρα, καθώς πηγαίνουμε στα playoffs.

Δεν θα έδινα σημασία στις φήμες, αν ήμουν στη θέση σας, γιατί με νοιάζει πάρα πολύ αυτή η ομάδα. Δεν πηγαίνω πουθενά. Πάντα θα υπάρχουν σενάρια και φήμες. Απολαμβάνω τη θητεία μου στον Παναθηναϊκό. Όλοι είναι εξαιρετικοί. Έχουμε διαφωνίες και μετά κάνουμε μια αγκαλιά και τα βρίσκουμε. Με ενόχλησε αυτό που έγινε με τον Λάνγκφορντ, δεν θέλω να δέχονται τεχνικές ποινές οι παίκτες μου. Ήμουν εκνευρισμένος γιατί δεν με κέρασε ένα ποτό τις προάλλες έξω».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα