Πεδουλάκης: «Τέτοιες νίκες σφυρηλατούν τα κλαμπ»

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Τέτοιες νίκες σφυρηλατούν τα κλαμπ»
Ο προπονητής του Περιστερίου εξήγησε τι σημαίνει αυτή η νίκη επί του Ολυμπιακούι.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ είπε, «Όπως έχω ξαναπεί, αυτές οι νίκες έχουν δύο όψεις. Από τη μία σφυρηλατούν το κλαμπ, αλλά πιο σημαντικά στον αθλητισμό είναι τα πρέπει. Είναι μία καλή νίκη. Κερδίσαμε και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Θέλει χρόνο η διαχείριση καταστάσεων. Σιγά σιγά το χτίζεις αυτό. Το Περιστέρι έχει κάνει μεγάλες νίκες και στο παρελθόν. Δεν θα πω στους παίκτες κάτι πέρα από το να κοιτάξουν το επόμενο ματς. Το σημαντικό είναι πως είδαμε στο ημίχρονο να βραβεύονται οι πιτσιρικάδες μας που είναι το μέλλον».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι, «Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Βγάλαμε ενέργεια στα ριμπάουντ, είχαμε ομαδικό πνεύμα και αυτό φαίνεται στις 22 ασίστ. Αν εξαιρέσω αρχή τρίτου και μέσα 4ου, όπου λόγω ενθουσιασμού χάσαμε την συγκέντρωσή μας, κάναμε πολύ καλή δουλειά. Τέτοιες νίκες καθιερώνουν το κλαμπ ως καλή μπασκετική ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για να είσαι πραγματικά μεγάλη ομάδα, επιβάλλεται να παλεύεις και να κερδίζεις τα πρέπει σου. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν κοντά μας σε αθλητικά πλαίσια».

Ο Γιάννης Αγραβάνης με τη σειρά του τόνισε πως, «Παίζουμε για να κερδίσουμε σε κάθε ματς. Το έχουμε δείξει αυτό. Αντιδράσαμε από δύο κακά αποτελέσματα. Τα καταφέραμε. Κοιτάμε το ματς με τον Κολοσσό, πρέπει να τα δώσουμε όλα. Σήμερα είχαμε μεγαλύτερη διάθεση και βγάλαμε ενέργεια. Το θέλαμε πιο πολύ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα