Σερέλης: «Χάσαμε με τρόπο που δεν επιλέξαμε»

Κάτια Πετροπούλου
Σερέλης: «Χάσαμε με τρόπο που δεν επιλέξαμε»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την ήττα του Λαυρίου από τον Προμηθέα (71-63) και τόνισε πως η ομάδα του θέλει ακόμα μια νίκη και κάτι... παραπάνω στην κατηγορία.

Ο προπονητής του Λαυρίου είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι, από το οποίο είμαστε και ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι. Ευχαριστημένοι, γιατί σταματήσαμε την παραγωγικότητα του Προμηθέα στους 71 πόντους, κάτι που είχαμε συζητήσει πριν από το ματς.

Δυσαρεστημένοι, γιατί ήμασταν μεν ανταγωνιστικοί, όμως σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης παίξαμε διαφορετικές άμυνες από αυτές που είχαμε σχεδιάσει και έτσι χάσαμε με τρόπο που δεν επιλέξαμε. Γνωρίζαμε εξ' αρχής ότι ο Γκίκας θα πάρει τα κρίσιμα σουτ και έπρεπε να τον στείλουμε σε ένα drive μέσα στην ρακέτα.

Πάντως, σε γενικές γραμμές παίζουμε καλά, είτε αγωνιζόμαστε κόντρα στον Ολυμπιακό, είτε με αντίπαλο που βρίσκεται πιο κάτω στην βαθμολογία. Πλέον, είμαστε περισσότεροι μέσα στο γήπεδο, δουλεύουμε καλύτερα και είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, θέλουμε τουλάχιστον μια νίκη, αλλά μπορούμε και κάτι περισσότερο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα