Καστρίτης: «Ο Άρης δεν έχει σωθεί, χρειάζεται μια νίκη»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Ο Άρης δεν έχει σωθεί, χρειάζεται μια νίκη»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης σκιαγράφησε την κατάσταση για τον Άρη και στάθηκε στο γεγονός ότι δεν έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά η επιβίωση της ομάδας.

Ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά (μετά την ήττα από τον Χολαργό) ότι… «αξίζουν συγχαρητήρια στον Χολαργό για τη νίκη του και την είσοδο στα πλέι οφ. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, Μετά από πολύ καιρό παρουσιαστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλοί στις επιλογές μας και στις αποφάσεις μας στην επίθεση, με συνέπεια στην άμυνα. Γι’ αυτόν τον λόγο είχαμε το προβάδισμα το οποίο θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε να διαχειριστούμε μια ατυχία. Χάσαμε τον Μποχωρίδη ο οποίος ήταν εξαιρετικός όσο έπαιξε τόσο εκτελεστικά όσο και στην ανάγνωση των φάσεων. Αυτή η απώλεια αλλοίωσε και το rotation μας, αν συνυπολογίσουμε ότι ο Χολαργός μπήκε στην τελευταία περίοδο πιο διψασμένος για να διεκδικήσει τη νίκη. Αυτοί είναι οι λόγοι της ήττας», είπε.

Εκεί αναφέρθηκε στο ότι είναι αναγκαίο να κερδίσει ο Άρης την Κύμη το ερχόμενο Σάββατο (13/4). «Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στην Κύμη. Ακούω από πολλούς να λένε, πώς νιώθετε που τα παιχνίδια του Άρη δεν έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Η ομάδα δεν έχει σωθεί μαθηματικά, χρειάζεται μία νίκη και το παιχνίδι απέναντι στην Κύμη έχει χαρακτήρα τελικού για εμάς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα