Ο Γουλιέλμος ψάχνει το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης

Ο Γουλιέλμος ψάχνει το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης

Ο Γουλιέλμος ψάχνει το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης

bet365

Με το τέλος του φετινού Πρωταθλήματος, θα δρομολογηθούν ριζικές αλλαγές στον Άρη, μέσα σ’ αυτές θα είναι και η σύνθεση νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αυτή τη στιγμή, το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ουσιαστικά έχει τυπική παρουσία. Ο Χάρης Παπαγεωργίου παραμένει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, ο Γιάννης Ψηφίδης είναι ο εκπρόσωπος του ΑΣ Άρης, Τάσος Μωυσιάδης και Γιώργος Σιγάλας έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους, ενώ ο Νίκος Κάλλεν πείσθηκε να παραμείνει στη θέση του αντιπροέδρου μέχρι το τέλος της σεζόν κι έτσι «ανέβαλε» τη δική του παραίτηση. Είναι προφανές όμως ότι ο ιδιοκτήτης, Δημήτρης Γουλιέλμος, υποχρεούται να βρει άλλα πρόσωπα για τη σύνθεση νέου διοικητικού συμβουλίου και κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση εδώ και καιρό.

Στο πλαίσιο αυτό ήδη έχουν γίνει επαφές τόσο με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της ομάδας των Τρικάλων, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ένα πρόσωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Άρη. Στην περίπτωσή του, η γνωριμία του με τον Δημήτρη Γουλιέλμο δεν «ήρθε» μέσα από τον χώρο του μπάσκετ, καθώς γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης έχει καταθέσει πρόταση και στον Σωτήρη Κιοσέλογλου ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε μέλος διοικητικών συμβουλίων. Στην πραγματικότητα, στη συζήτηση που έγινε με τον κ. Κιοσέλογλου, ο Δημήτρης Γουλιέλμος εκτίμησε ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθούν οι εσωτερικές δυνάμεις του συλλόγου με τη μορφή επαναδραστηριοποίησης άτυπων φορέων όπως η «ΣΑΡΙΣΑ» ή το «ARIS GOLDEN CLUB».

Είναι προφανές επίσης ότι μέσα στο επόμενο διάστημα ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα κάνει «άνοιγμα» και σε άλλα πρόσωπα από την ευρύτερη οικογένεια του Άρη. Συν τοις άλλοις, η κατάσταση στην ΚΑΕ έχει δυσκολέψει. Στα προαπαιτούμενα επιβίωσης της ΚΑΕ είναι η άρση του ban ούτως ώστε να αποκτήσει το δικαίωμα ελεύθερων μεταγραφών και το χρέος που καλείται να διακανονίσει αγγίζει τις 500.000 ευρώ. Επίσης, θα πρέπει να εξυπηρετηθούν οι διακανονισμοί με παλιούς αθλητές της ομάδας οι οποίοι βρίσκονται σε καθυστέρηση και παράλληλα να είναι συνεπής η ΚΑΕ απέναντι στην τωρινή ομάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα