Μανωλόπουλος: «Ακόμα πιο σημαντικό ό,τι γίνεται τις τελευταίες μέρες στη Λήμνο »

Μανωλόπουλος: «Ακόμα πιο σημαντικό ό,τι γίνεται τις τελευταίες μέρες στη Λήμνο »

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε στο χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του στα κρίσιμα σημεία του αγώνα με τον Χολαργό ενώ αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ήφαιστος ώστε να αυξηθούν οι εθελοντές δότες μυελού των οστών.

O προπονητής του Ήφαιστου εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη επί του Χολαργού:

«Κατ' αρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Χολαργό και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το είδατε όλοι. Ήταν ένας αγώνας υψηλών απαιτήσεων, ξεκινήσαμε άσχημα, ο Χολαργός ήταν καλύτερος στην αρχή και είχε το προβάδισμα. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο πρώτο μέρος στο αμυντικό ριμπάουντ, από εκεί πήρε λύσεις ο Χολαργός. Είχε 30 πόντους από 10 επιθετικά ριμπάουντ και τα 9 λάθη που κάναμε. Μπήκαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, μιλήσαμε και τονίσαμε ότι αν θέλαμε τη νίκη, θα έπρεπε να μπούμε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Για μένα ήταν θέμα η ενέργεια που βγάζαμε στο γήπεδο. Παρότι μάλιστα βελτιωθήκαμε σε αυτό το κομμάτι, η διαφορά δεν έπεφτε κάτι που έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν, έδειξαν χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη στο τέλος. Χαίρομαι πάρα πολύ ως προπονητής γιατί σε κάθε αγώνα, ένα παιδί με μικρό ή μεγάλο χρόνο συμμετοχής, βγαίνει μπροστά και μας βοηθάει να κερδίσουμε. Απόψε ήταν η σειρά του Σταμάτη, στον οποίο θέλω να δώσω έξτρα συγχαρητήρια.

Αυτό όσον αφορά στο παιχνίδι. Ήταν σημαντική η νίκη που πήραμε, αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι ο,τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο νησί. Με πρωτοβουλία του Ηφαίστου και σε συνεργασία με το "Όραμα Ελπίδας", έγινε μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και ν’ αυξηθούν οι εθελοντές δότες μυελού των οστών. Τέτοιες κινήσεις πρέπει ν’ αποτελέσουν παράδειγμα για όλους.

Συγχαρητήρια λοιπόν στη διοίκηση που στήριξε από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια και στον κόσμο που δούλεψε για να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση. Πολλά μπράβο πρέπει να πούμε και στους κατοίκους της Λήμνου για την τεράστια ανταπόκριση. Είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση και σε βαθμό που δεν περίμενε κανείς. Για μια ακόμη φορά θέλω να πω στους κατοίκους του νησιού ένα μεγάλο ευχαριστώ. Το σίγουρο είναι πώς ο Ήφαιστος Λήμνου θα συνεχίσει να πρωτοπορεί σε τέτοιες δράσεις».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα