Γιατράς: «Όσοι είδαν το παιχνίδι μπορούν να κρίνουν»

Gazzetta team
Γιατράς: «Όσοι είδαν το παιχνίδι μπορούν να κρίνουν»

bet365

Ξεκάθαρες αιχμές κατά της διαιτησίας άφησε ο Μάκης Γιατράς μετά την ήττα του Προμηθέα από τον Άρη, τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του αυτοκτόνησε.

Ο προπονητής του Προμηθέα είπε αρχικά ότι… «όλοι είδαν το ματς, ο Άρης έχει από τα πιο μπασκετικά κοινά στην Ευρώπη και μπορούν να κρίνουν τι έγινε στο γήπεδο. Εμείς αυτοκτονήσαμε. Έχουμε κάνει 27 λάθη αλλά σουτάραμε 7/17 βολές. Βέβαια ο Άρης έχει τις διπλάσιες βολές, έπαιξε με πάθος, αλλά ο Άρης πήγαινε στις βολές και όχι ο Προμηθέας. Νομίζω ότι το χάσαμε εμείς το παιχνίδι, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Άρη για τον οποίον έχω σεβασμό. Θα δηλώσω επίσης για να ξέρουν ότι ο Προμηθέας έχει ήθος και παλεύει γήπεδο. Κι αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει να κάνει με τον Άρη. Προσπαθώ να μη μιλάω αλλά να είναι σίγουροι ότι ο Προμηέας θα τελειώσει τη σεζόν παλεύοντας και όπως πρέπει».

Σχετικά με τα πολλά λάθη και την κακή ανάγνωση των φάσεων, απάντησε: «Δεν θα αρχίσω να ψάχνω δικαιολογίες. Πρέπει να δούμε όμως και το πώς οδηγήθηκε μια ομάδα στα 27 λάθη. Μια ομάδα που είναι πίσω στο σκορ και πηγαίνει συνέχεια στις βολές κι αυτή που κερδίζει κι έχει πλεονέκτημα, δεν πηγαίνει. Γιατί κρίθηκε το παιχνίδι στη μία κατοχή. Στην τελευταία επίθεση είχαμε άλλο πλάνο, αλλά αυτό είναι ευθύνη δική μου. Είπατε για κακή ανάγνωση αγώνα, να δούμε τις φάσεις για να διαπιστώσουμε αν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τα μις ματς. Εμείς στην τελευταία επίθεση θέλαμε την αλλαγή και να πάει η μπάλα στον Κασελάκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα