Περράκης: «Για μια νίκη - υπέρβαση με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Περράκης: «Για μια νίκη - υπέρβαση με την ΑΕΚ»

bet365

Το Λαύριο υποδέχεται την ΑΕΚ (6/4, 17:00) για την 22η αγωνιστική της Basket League και ο Μιχάλης Περράκης εξήγησε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της αν μείνει συγκεντρωμένη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Στο προηγούμενο μας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο και εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα παρόλο που στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια να ανακάμψουμε.

Αύριο, Σάββατο 6 Απριλίου στις 5 μ.μ., υποδεχόμαστε την ΑΕΚ. Μια ομάδα με τεράστια ιστορία και βαριά φανέλα. Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ με την προσπάθεια που γίνεται έχει καταφέρει δίκαια να θεωρείται μεγάλη ομάδα όχι μόνο στην

Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη καταφέρνοντας να σπάσει το "δίπολο" Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι το αυριανό παιχνίδι, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για μια νίκη-υπέρβαση απέναντι στην Α.Ε.Κ. Θεωρώ ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για 40' έχουμε σοβαρές ελπίδες.

Περιμένουμε ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας για μια ακόμη φορά και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα