Ματσιούλις: «Απίθανη η Αθήνα, τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Ματσιούλις: «Απίθανη η Αθήνα, τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ»

bet365

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για το μέλλον και υπογράμμισε το πόσο πολύ του αρέσει η Αθήνα, αλλά είναι στο χέρι της ΑΕΚ το αν θα παραμείνει στην Ελλάδα.

Ο Λιθουανός φόργουρντ μίλησε στην λιθουανική ιστοσελίδα «15min.lt» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια: «Δεν ξέρω, όλα θα εξαρτηθούν από τον τραυματισμό μου. Θα επέστρεφα στη Λιθουανία μόνο για τη Ζάλγκιρις. Δεν εξετάζω άλλες λύσεις. Έχω παίξει σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, η Αθήνα είναι απίθανη και αρέσει πολύ στην οικογένειά μου, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ. Ο παίκτης μπορεί να σκέφτεται πολλά, αλλά οι ομάδες αποφασίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον σοβαρό του τραυματισμό είπε πώς «οι γιατροί στη Γερμανία είπαν πως δεν έβλεπαν κάτι, και ίσως να ήταν από παλιό τραυματισμό. Όμως δεν ήταν έτσι με αποτέλεσμα να βγάλω μια φωτογραφία και να τη στείλω στους γιατρούς μας, που μου είπαν να βάλω άμεσα γύψο. Όταν επιστρέψαμε, έβγαλα μαγνητική και είδαμε ότι υπάρχει κάταγμα. Όμως θα παραμείνω στην Ελλάδα ως το τέλος της σεζόν, γιατί οι κόρες μου πηγαίνουν σχολείο. Υπάρχει μια εξαιρετικού επιπέδου κλινική με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κάνω θεραπείες».

Μπορεί ο ίδιος να μην πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας λόγω του τραυματισμού, αλλά δεν λέει ακόμα το «αντίο» από την εθνική ομάδα της Λιθουανίας: «Στόχος μου είναι να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Έχουμε μια νέα γενιά παικτών που έχει μεγαλώσει, αλλά πάντα χρειάζονται και κάποιοι βετεράνοι. Η εμπειρία είναι χρήσιμη. Αν όλα πάνε καλά, θέλω να μείνω στην Εθνική ομάδα μέχρι το 2020».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα