Πεδουλάκης: «Το μεγάλο μας στοίχημα να κερδίσουμε το 'πρέπει'»

Πεδουλάκης: «Το μεγάλο μας στοίχημα να κερδίσουμε το 'πρέπει'»

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Το μεγάλο μας στοίχημα να κερδίσουμε το 'πρέπει'»

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Περιστερίου Βίκου Cola απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ωστόσο εξήγησε ότι αυτά είναι ματς που δεν υπάρχει κανένα άγχος.

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια να μείνουμε ανταγωνιστικοί κι αυτό αντικατοπτρίζεται στην στατιστική. Ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική ομάδα στο ριμπάουντ κι όμως μπορέσαμε και ήμασταν ανταγωνιστικοί σε αυτό το κομμάτι. Παίξαμε έξυπνα κάποια κομμάτια της άμυνας μας γιατί ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα, κι ήμασταν ήρεμοι κι ομαδικοί στην επίθεση. Φαίνεται στις 22 ασίστ» σχολίασε ο τεχνικός του Περιστερίου και συνέχισε:

«Είναι μια καλή νίκη για το κλαμπ, για τα παιδιά τονώνει την αυτοπεποίθηση τους… Από την άλλη, θα πρέπει να καταλάβουμε πως αυτά τα παιχνίδια τα παίζεις δίχως πίεση. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να κερδίσουμε το “πρέπει”. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κάνανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα