Σιγκούνας: «Δεν έχουμε περιθώριο να επιλέγουμε αντιπάλους»

Gazzetta team
Σιγκούνας: «Δεν έχουμε περιθώριο να επιλέγουμε αντιπάλους»

bet365

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Ολυμπιακό (1/4, 16:45) και ο Αλέξανδρος Σιγκούνας υπενθύμισε ότι τα περιθώρια για τους Κρητικούς έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα και πάλι από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Για μία ακόμη φορά θα μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας, ελπίζοντας πως τα νέα θα είναι καλύτερα την επόμενη εβδομάδα.

Την περασμένη αγωνιστική παίξαμε ακόμα έναν "τελικό", αλλά οι ατυχίες και η αστοχία δε μας άφησαν να φτάσουμε στον στόχο μας. Απέναντι στον Χολαργό, αν και αμυντικά κινηθήκαμε σύμφωνα με το πλάνο, στο επιθετικό κομμάτι δεν κάναμε ούτε το ελάχιστο που μπορούσαμε.

Νομίζω τα ποσοστά στα δίποντα και τα τρίποντα αποτυπώνουν πλήρως το γιατί φτάσαμε στην 17η ήττα μας. Επίσης, για μία ακόμα φορά και εγώ στάθηκα άτυχος, μιας και τραυματίστηκα πριν το ημίχρονο και δεν μπόρεσαν να βοηθήσω την ομάδα μου.

Όμως, πλέον είμαι ξανά έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να δώσω το 100% για την ομάδα και τους φιλάθλους μας. Βέβαια, αύριο έχουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Παρόλο που ο Ολυμπιακός δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση είναι το απόλυτο φαβορί στην αυριανή αναμέτρηση.

Βέβαια, από την άλλη μεριά εμείς δεν έχουμε πλέον το περιθώριο για να διαλέγουμε αντιπάλους. Απέναντι σε οποιονδήποτε θα πρέπει να κυνηγήσουμε με "νύχια και με δόντια" το θετικό αποτέλεσμα, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, απομένοντας μόλις 6 αγωνιστικές για το φινάλε της Basket League.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα