Γιατράς: «Αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό είναι κακό για το μπάσκετ»

Γιατράς: «Αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό είναι κακό για το μπάσκετ»

Gazzetta team
Γιατράς: «Αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό είναι κακό για το μπάσκετ»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς σχολίασε τη νίκη επί του Ήφαιστου κι εξήγησε πως ο Προμηθέας δεν χάνει τη συγκέντρωσή του λόγω της τιμωρίας του Ολυμπιακού με την αφαίρεση βαθμών.

Ο προπονητής του Προμηθέα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη επί του Ήφαιστου και την επιστροφή των Πατρινών στα θετικά αποτελέσματα:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, σε ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό για δυο λόγους. Πρώτον, από πλευράς ψυχολογίας, καθώς προερχόμασταν από μια κακή ήττα στο παιχνίδι με την Κύμη. Μας στοίχισε ειδικά ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε εκεί. Και δεύτερον, επειδή ο Ηφαιστος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι στράβωσε για εμάς στο τέταρτο 10λεπτο. Σφυρίχτηκαν πολλά φάουλ εις βάρος μας και χάσαμε τον ρυθμό μας, αλλά και αρκετές ελεύθερες βολές. Στο τέλος δείξαμε, όμως, διάθεση, βγάλαμε ενέργεια και βουτήξαμε για κάθε χαμένη μπάλα στο παρκέ. Μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα θα κριθούν τα πάντα.

Απομένουν 5 αγωνιστικές και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν χάνουμε την συγκέντρωσή μας λόγω της τιμωρίας του Ολυμπιακού. Αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό είναι κακό για το μπάσκετ, καθώς τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στο γήπεδο, όμως υπάρχουν κανόνες και πρέπει να εφαρμόζονται. Σήμερα δεν είχαμε μαζί μας τον Λάνγκστον Χολ που χτύπησε στο παιχνίδι με την Κύμη, αλλά λογικά θα είναι έτοιμος ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Να πω ότι με πρόβλημα τραυματισμού αγωνίστηκε και ο Ρίον Μπράουν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα