Παπαγιάννης: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τη Ρεάλ»

Παπαγιάννης: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τη Ρεάλ»

Παπαγιάννης: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τη Ρεάλ»

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι αναφέρθηκε στην αυριανή (31/3, 17:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι Βίκος Cola.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα σας,

Απέναντι στη Ρεάλ θεωρώ ότι χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να εξασφαλίσουμε από τώρα την πρόκριση για τα πλέι οφ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ εις βάρος ματς. Ήταν ένα ματς που σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να μάθουμε από τα λάθη μας προκειμένου να μην τα επαναλάβουμε στη συνέχεια. Η πρόκριση παραμένει στα χέρια μας και μπορούμε να την κατακτήσουμε κερδίζοντας τη Μπούντουσνοστ στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική.

Πρόκειται για μια ομάδα με ποιοτικούς και φιλόδοξους παίκτες, που θα έρθει στην Αθήνα για να παίξει χωρίς άγχος, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη.

Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε δίχως να μας απασχολεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος.

Πριν τον αγώνα με τη Μπούντουσνοστ έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα όπως είναι το Περιστέρι, την οποία σεβόμαστε πολύ. Η πορεία της την φετινή σεζόν είναι κάτι παραπάνω από καλή. Έχουν πλάνο και θέληση. Για να τους κερδίσουμε θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα