Μανωλόπουλος: «Πρότυπο ο Προμηθέας για όλες τις καινούριες ομάδες»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Πρότυπο ο Προμηθέας για όλες τις καινούριες ομάδες»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα (30/03, 18:00) κι έκανε ειδική μνεία στη δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα της Πάτρας, η οποία αποτελεί παράδειγμα για όλες τις καινούριες.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Υποχρέωση όλων μας να διαφυλάξουμε την επιτυχία του Ηφαίστου

Γεια σας φίλοι μου,

Αυτή η εβδομάδα ήταν λίγο περίεργη για μας. Από την μία νιώσαμε το δυσάρεστο αίσθημα της ήττας μετά από καιρό από την άλλη όμως, κάναμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μία μεγάλη και ποιοτική ομάδα.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε στα ίσια, να κοντράραμε την ΑΕΚ και σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Πιστεύω οι μικρές λεπτομέρειες μας στέρησαν μία ακόμη ιστορική νίκη.

Η ήττα όμως, πάντα έχει πικρή γεύση και φέτος στον Ήφαιστο δεν έχουμε μάθει σε αυτές. Κρατάμε την εμφάνιση, την δική μας μεγάλη ποιότητα και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Μια ομάδα με πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα κι Ευρώπη κάτι το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Προσωπικά θεωρώ τον Προμηθέα πρότυπο για όλες τις καινούργιες ομάδες όπως είναι και η δική μας.

Με σωστές βάσεις, οργάνωση και σταθερό ελληνικό κορμό. Επίσης, διαθέτει και καλούς ξένους με συνέπεια να έχει δημιουργήσει ένα ποιοτικό ρόστερ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι διότι ο Προμηθέας ειδικότερα στο γήπεδο του παίζει σε υψηλό τέμπο. Πρέπει από την αρχή να περιορίσουμε την ενέργεια τους, να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Επίσης το μακρινό σουτ θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση.

Υ.Γ.: Πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και είναι υποχρέωση όλων μας να διαφυλάξουμε την επιτυχία του Ηφαίστου Λήμνου. Αυτό σημαίνει πώς πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα