Παπαγεωργίου: «Με αιφνιδίασε η πρόταση, την αποδέχθηκα με χαρά»

Παπαγεωργίου: «Με αιφνιδίασε η πρόταση, την αποδέχθηκα με χαρά»

Gazzetta team
Παπαγεωργίου: «Με αιφνιδίασε η πρόταση, την αποδέχθηκα με χαρά»

bet365

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, μίλησε για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΕΣΑΚΕ τονίζοντας ότι την αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Metropolis 95.5», ο Χάρης Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην αποδοχή της πρότασης που έλαβε για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΕΣΑΚΕ. «Ήταν μια πρόταση που με αιφνιδίασε, αλλά την αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Θα πρέπει όμως κάποιοι αθλητές που έχουν μακρά θητεία στο μπάσκετ να αξιοποιηθούν και ειδικά από τη Θεσσαλονίκη. Έτσι, μέσα σε αυτό το κλίμα ανέλαβα το πόστο Γενικού Γραμματέα σήμερα στον ΕΣΑΚΕ. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει φωνή για τον Άρη, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που χρειάζεται για το καλό του μπάσκετ», είπε.

Αναφερόμενος στη προσπάθεια της ομάδας στη φετινή χρονιά, απάντησε: «Προσπαθούμε να κάνουμε εξυγίανση και παράλληλα να προσελκύσουμε επενδυτές. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, για να ξεπεράσουμε πληγές του παρελθόντος και να έχουμε καλύτερη εικόνα στο μέλλον για τον σύλλογο. Ο κόσμος από τη δική του μεριά είναι πάντα κοντά στον σύλλογο, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για να έχει η ομάδα τη δυναμική του παρελθόντος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα