Γαλατσόπουλος στο gazzetta.gr: «Δεν με προβληματίζουν τα 6 λευκά, πρέπει να βρούμε λύση στο θέμα της διαιτησίας» (vid)

Γαλατσόπουλος στο gazzetta.gr: «Δεν με προβληματίζουν τα 6 λευκά, πρέπει να βρούμε λύση στο θέμα της διαιτησίας» (vid)

bet365

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μετά την επανεκλογή του, μίλησε στο gazzetta.gr για την διαδικασία, αν υπάρχει προβληματισμός ότι 6 ομάδες ψήφισαν λευκό, αλλά και για το θέμα της ελληνικής διαιτησίας.

Αναλυτικά όσα είπε στο gazzetta.gr ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος:

«Θέλω να ευχαριστήσω και τις 14 ομάδες για την δυνατότητα που μου δίνουν για δεύτερη συνεχόμενη διετία να συνεχίσω στην προεδρεία του ΕΣΑΚΕ και να προσπαθήσω σε συνεργασία και συναίνεση με όλες τις ομάδες να πετύχουμε το καλύτερο για το μπάσκετ». Ήταν η πρώτη τοποθέτηση του κ. Γαλατσόπουλου στο gazzetta.gr.

Σε ερώτηση αν υπάρχει προβληματισμός για τα 6 λευκά απάντησε: «Όχι δεν με προβληματίζουν τα 6 λευκά, μέσα στο διοικητικό συμβούλιο θα γίνει δουλειά και σε συνεργασία θα πετύχουμε όλοι μαζί το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ενώ σε ερώτηση για το θέμα της διαιτησίας: «Σίγουρα είναι μια δύσκολη στιγμή για το μπάσκετ, νομίζω ότι έχουμε καταλάβει όλοι και πρώτος εγώ το δύσκολο σημείο αυτού του γεγονότος, από εκεί και πέρα, μέσα από διαδικασίες, μέσα από το διοικητικό συμβούλιο, θα καταλήξουμε σε αποφάσεις για να δούμε πως προχωράμε από εδώ και πέρα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα