Αρνητικό ρεκόρ τριετίας ο Πανιώνιος με τους 4 πόντους σε δεκάλεπτο

Gazzetta team
Αρνητικό ρεκόρ τριετίας ο Πανιώνιος με τους 4 πόντους σε δεκάλεπτο

bet365

Οι 4 πόντοι που σκόραρε ο Πανιώνιος στην τρίτη περίοδο κόντρα στον Ολυμπιακό αποτελούν τη χειρότερη επίδοση τα τελευταία τρία χρόνια.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος, «Ο Πανιώνιος έχασε οριστικά την επαφή του με το σκορ, στην τρίτη περίοδο στη διάρκεια της οποίας σημείωσε μόλις τέσσερις πόντους, επίδοση που είναι νέο αρνητικό ρεκόρ για τη φετινή Betshop Basket League. Το προηγούμενο ήταν εκείνο των έξι πόντων που είχαν ο Πανιώνιος στην τέταρτη περίοδο του παιχνιδιού του με τον Άρη στη 16η αγωνιστική, το Ρέθυμνο Cretan Kings στην τέταρτη περίοδο του παιχνιδιού του με τον Πανιώνιο στη 19η αγωνιστική και ο ΠΑΟΚ στην τρίτη περίοδο του χθεσινού αγώνα του με τον Άρη.

Γενικότερα μάλιστα, οι τέσσερις πόντοι της τρίτης περιόδου των “κυανέρυθρων”, είναι και αρνητικό ρεκόρ τριετίας στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα αφού...

*Πέρσι είχαν από πέντε σε μία περίοδο ο Άρης, τα Τρίκαλα BC Aries και ο Προμηθέας.

*Την περίοδο 2016-17 είχαν από πέντε πόντους σε μία περίοδο το Λαύριο Aegean Cargo κόντρα στη Δόξα Λευκάδας και η Κύμη απέναντι στον Άρη.

Στην περίοδο 2015-16 είχαν τέσσερις πόντους, όσους σήμερα ο Πανιώνιος, ο Αρκαδικός κόντρα στον Ολυμπιακό κι ακόμη ο Κολοσσός H Hotels και τα Τρίκαλα BC Aries απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος δε, είχε μείνει επίσης στους τέσσερις πόντους στην πρώτη περίοδο του αντίστοιχου αγώνα με τον Ολυμπιακό της περιόδου 2014-15 (4-12 ήταν το επιμέρους σκορ για να χάσει τελικά με 56-73)».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα