Αγγελάκος: «Δεν πτοούμαστε, να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπο με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Αγγελάκος: «Δεν πτοούμαστε, να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπο με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Αλέξανδρος Αγγελάκος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (25/3, 16:00) και εξήγησε ότι στόχος είναι να δείξει η ομάδα του το καλύτερο δυνατό πρόσωπο σε αυτό το ματς.

Αναλυτικά το blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Στο προηγούμενό μας παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και έτσι η κατάσταση παραμένει πολύ δύσκολη. Σίγουρα δείξαμε ένα βελτιωμένο πρόσωπο, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη μπροστά στο κοινό μας. Όμως, δεν πτοούμαστε και μέσα από την σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τη μεγάλη δυναμικότητα που έχει με τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Εμείς, όμως, θα το δούμε ως ένα κανονικό ματς και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο.

Τέλος, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να καλωσορίσω στην ομάδα μας τον νέο μας συμπαίκτη, τον ΝτεΆντρε Λίγκινς, ο οποίος περιμένω να μας βοηθήσει στα δύσκολα ματς που έρχονται.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Άλεξ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα