Μπλατ: «Οι παίκτες μου δεν κοιμήθηκαν δύο βράδια για να πάμε στα Κανάρια»

Μπλατ: «Οι παίκτες μου δεν κοιμήθηκαν δύο βράδια για να πάμε στα Κανάρια»
Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για την ήττα από την Γκραν κανάρια και τόνισε πως δεν πιστεύει στην τύχη.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και για τον Πανιώνιο, αλλά και για τη συνέχεια απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας και την Νταρουσάφακα.

Αναλυτικά ο coach είπε, «Είχαμε τη σωστή προσέγγιση μετά ένα δύσκολο ταξίδι. Οι παίκτες έμειναν δύο νύχτες χωρίς ύπνο λόγω του δύσκολου ταξιδιού στα Κανάρια Νησιά. Δεν ήταν εύκολο. Ήρθαν αποφασισμένοι για ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουν πως είναι σημαντικό να επιστρέψεις με ένα καλό παιχνίδι μετά από ένα κακό και υπάρχει συνέχεια. Πρέπει να έρχεσαι με τη σωστή προσέγγιση πνευματικά.

Χωρίς αμφιβολία, την Παρασκευή είναι ΤΟ παιχνίδι μέχρι τώρα. Αν νικήσουμε να δούμε και την επόμενη εβδομάδα τι θα κάνουμε. Αλλά έχουμε πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει σωματικά και πνευματικά. Δεν πιστεύω στην τύχη. Κάποιοι συμφωνούν, κάποιοι όχι, το ξέρω, αλλά αν κάνουμε τη δουλειά μας θα είμαστε οκ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα