Τολιόπουλος: «Η διακοπή μας έκανε περισσότερο κακό απ’ όσο νομίζαμε»

Gazzetta team
Τολιόπουλος: «Η διακοπή μας έκανε περισσότερο κακό απ’ όσο νομίζαμε»

bet365

Ο Βασιλης Τολιόπουλος στάθηκε στις τέσσερις διαδοχικές ήττες του Άρη από την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και στην απώλεια αγωνιστικού ρυθμού.

Ο 22χρονος γκαρντ αναφέρθηκε αρχικά στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σ’ αυτά τα παιχνίδια λέγοντας ότι… «κρίνονται στις λεπτομέρειες. Σε μία λάθος κατοχή, σε μια χαμένη βολη και σε ένα λάθος. Δυστυχώς αυτό έγινε στο τέλος, κάναμε δύο κακά λάθη στο τέλος, χάσαμε και τις βολές», είπε και ρωτήθηκε για τις διαδοχικές ήττες της ομάδας. «Οι διαδοχικές ήττες μας επηρέασαν στο να μη βρούμε τα πατήματά μας. Η διακοπή μας έκανε πολύ περισσότερο κακό απ’ όσο νομίζαμε. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να επανέλθουμε στις νίκες».

Ερωτηθείς για την παρουσία του κόσμου στο Παλέ, απάντησε… «είναι πάντα δίπλα μας, τον ευχαριστούμε αλλά είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να τους δώσουμε χαρά για ακόμα μία φορά και ειδικά τώρα που είναι και τα γενέθλια της ομάδας. Από εκεί και πέρα θα δουλέψουμε κι άλλο για να φέρουμε ξανά τα θετικά αποτελέσματα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα