Λαρεντζάκης: «Με Θίοντορ στη Μπάμπεργκ, ατού μας ο Σαντ-Ρος»

Λαρεντζάκης: «Με Θίοντορ στη Μπάμπεργκ, ατού μας ο Σαντ-Ρος»

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για την ατμόσφαιρα στη Λήμνο, τη νίκη επί του Ηφαίστου κι εστίασε στα «όπλα» της ΑΕΚ, ενόψει των «τελικών» με Μπάμπεργκ (27/03, 21:00).

Ο διεθνής γκαρντ της ΑΕΚ είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ όμορφη. Ξέραμε ότι θα αντιμετωίσουμε μια καλή ομάδα. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι. Κάναμε καλό παιχνίδι. Συνεχίζουμε, γιατί έρχονται δύσκολα».

Για το αν η ΑΕΚ κοιτά την δεύτερη θέση και την παρουσία της στους τελικούς, σχολίασε: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Όλοι βλέπουμε τι γίνεται. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπου φτάσουμε».

Για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ την Τετάρτη (27/03, 21:00), ανέφερε: «Ο Θίοντορ θα παίξει. Την ξέρουμε την Μπάμπεργκ. Παίζουμε δύο παιχνίδια - τελικούς. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και εύστοχοι. Επικεντρώνουμε εκεί την προσοχή μας. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ. Το μυαλό μας είναι εκεί.

Έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα. Έχουμε βρει ρυθμό όλοι και βοηθάμε ο καθένας ξεχωριστά. Κρατάμε τις νίκες και προχωράμε.

Θα είναι ίδια τα παιχνίδια. θα αλλάξει λίγο η ένταση και η πίεση. Ο Ράις είναι το μεγάλο "όπλο" της Μπάμπεργκ. Εμείς έχουμε τον Σαντ-Ρος που είναι μεγάλο ατού μας και σταματάει τους πάντες. Πάμε ομαδικά να κάνουμε κάτι καλό!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα