Μπάνκι: «"Επικίνδυνος" ο Ήφαιστος, πιστεύω στους παίκτες μου»!

Μπάνκι: «"Επικίνδυνος" ο Ήφαιστος, πιστεύω στους παίκτες μου»!

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την αναμέτρηση με τον πολύ δυνατό εντός έδρας Ήφαιστο Λήμνου (23/03, 15:45) κι εξέφρασε την πίστη του στους παίκτες του.

Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς αύριο, το οποίο πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά. Ο Ήφαιστος έχει εκπλήξει τους πάντες στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος.

Ειδικά εντός έδρας παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι επτά από τις έντεκα νίκες του τις έχει κάνει στη Λήμνο. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ με παίκτες που έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν σε οποιονδήποτε αντίπαλο ζημιές.

Από την πλευρά μας πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα πολύ επικίνδυνο ματς και να μην αφήσουμε την αναμέτρηση με τη Μπάμπεργκ για το BCL να μας επηρεάσει. Πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή εμφάνιση αύριο και να χτίσουμε το ηθικό και την αυτοπεποίθησή μας, ενόψει της συνέχειας. Σίγουρα οι απουσίες στους γκαρντ θα κάνουν το έργο μας πιο δύσκολο, αλλά πιστεύω στους παίκτες μου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα