Θεοδωρακάκης: «Πρόσφερε πολλά στον Παναθηναϊκό και στον αθλητισμό ο Θανάσης»

Θεοδωρακάκης: «Πρόσφερε πολλά στον Παναθηναϊκό και στον αθλητισμό ο Θανάσης»
Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης «αποχαιρετά» μέσω του gazzetta.gr τον φίλο του Θανάση Γιαννακόπουλο.

Αντίο... στον φίλο του Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, είπε μέσω του gazzetta.gr ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

«Στεναχωρήθηκα πολύ όταν έμαθα για την απώλεια του Θανάση. Υπηρετήσαμε μαζί τις ομάδες μας αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό για πολλές δεκαετίες. Θέλω να στείλω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του», μας είπε αρχικά ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

Γνωρίστηκαν το 1976 στην ΕΠΟ. «Υπηρετούσαν» το ελληνικό ποδόσφαιρο πριν ακόμη αυτό γίνει επαγγελματικό. «Πάνε πολλά χρόνια από την πρώτη μας γνωριμία. Στην ΕΠΟ είχαμε γνωριστεί. Ήταν μέλος στο ΔΣ και πρόεδρος σε επιτροπές. Άλλα χρόνια, αγνά τότε. Μετά συνεχίσαμε στον ΕΣΑΚΕ από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του», θυμάται ο παράγοντας του Ολυμπιακού ο οποίος έχει θητεύσει στον ΟΣΦΠ, στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά και στην ΕΠΟ και στον ΕΣΑΚΕ.

Ο πολύπειρος παράγοντας του Ολυμπιακού μιλάει εν συνεχεία για τον φίλο του Θανάση: «Ο Θανάσης ήταν από τους ανθρώπους που λάτρευε τον σύλλογο του, τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον αθλητισμό. Πρόσφερε πολλά στον Παναθηναϊκό και στον ελληνικό αθλητισμό. Ειδικά στο μπάσκετ. Βρεθήκαμε πολλές φορές... αντίπαλοι λόγω Ολυμπιακού-Παναθηναϊκό αλλά πάντα ήταν κύριος. Είχε πάθος για τον Παναθηναϊκό».

Πολλές φορές... κοντραρίστηκαν σε ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αλλά ποτέ δεν τσακώθηκαν: «Διαφωνίες είχαμε αλλά ποτέ δεν είχαμε τσακωθεί. Ο καθένας υπηρετούσε με πάθος την ομάδα του. Είχαμε αντιπαραθέσεις αλλά υπήρχε σεβασμός. Πάντα υπήρχε διάλογος. Τόσο με τον Θανάση όσο και με τον Παύλο υπήρξαμε φίλοι. Ήταν και οι δυο αγνοί, παθιασμένοι και καλοί άνθρωποι. Πρόσφεραν πολλά στο μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα