Οικονόμου: «Ο κύριος Θανάσης έκρυβε την στεναχώρια του και χαμογέλαγε»

Οικονόμου: «Ο κύριος Θανάσης έκρυβε την στεναχώρια του και χαμογέλαγε»

Gazzetta team
Οικονόμου: «Ο κύριος Θανάσης έκρυβε την στεναχώρια του και χαμογέλαγε»

bet365

Ο Νίκος Οικονόμου μίλησε για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και θυμήθηκε στιγμές μαζί του, από το διάστημα της θητείας του σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Επικοινωνία FM 94.0» και τον Αντώνη Καλκαβούρα:

Για τον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Ο κύριος Θανάσης ήταν πραγματικά απίστευτος άνθρωπος. Αυτό που βλέπατε εσείς, για όσες ώρες ήσασταν στο γήπεδο, και αυτό που έδινε την ψυχή του πάντα για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, εμείς φαντάζεστε το ζούσαμε καθημερινά για 8 χρόνια».

Για την πρώτη γνωριμία με τον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Τον είχα δει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, γιατί το συμβόλαιο το είχα υπογράψει με τον κύριο Παύλο. Η πρώτη συνάντηση ήταν με τον κύριο Παύλο, έχουν περάσει και πολλά χρόνια, 28 από τότε. Και δεν είναι μόνο από τους μεγαλύτερους παράγοντες στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μιλάμε για τρομερή προσωπικότητα. Ήταν τα τρία αδέρφια, γιατί είναι όλα πολύ κοντά, οι απώλειες αυτών των ανθρώπων, ήταν τρεις τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες μεταξύ τους, αλλά ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον. Και πιστεύω ότι είχαν τρελή αγάπη ο ένας για τον άλλον, τρελό δέσιμο και όλοι αυτή την αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Φανταστείτε πόσο τυχερός σύλλογος ήταν ο Παναθηναϊκός, που υπήρχαν αυτοί οι τρεις άνθρωποι».

Για την καλοσύνη του Θανάση Γιαννακόπουλου: «Ο κύριος Θανάσης ήταν ο καλός. Εγώ έχω πει ότι και με την απώλεια του κυρίου Παύλου και με την απώλεια του κυρίου Κώστα, ότι ήταν σαν να είχαμε τρεις μπαμπάδες. Ο ένας ήταν λίγο πιο αυστηρός, ο άλλος ήταν πιο πολύ της λογικής και ο άλλος ήταν ο πιο καλός προς εμάς, στη συμπεριφορά του. Υπήρχαν πολλά περιστατικά που είχαν συμβεί τότε, ήταν ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Και οι τρεις ήταν έτσι, δεν μπορώ ότι δεν ήταν, αλλά και σε μία αποτυχία που μπορεί να είχες, ο τρόπος που θα σε αγκάλιαζε και ο τρόπος που θα σου μίλαγε, θα έκρυβε τη δικιά του στεναχώρια. Το έκρυβε μέσα του ότι ήταν στεναχωρημένος και ήταν με το χαμόγελο. Όταν έπαιζα στον Πανιώνιο, ήμασταν η μοναδική ομάδα που είχαμε κάνει 2 νίκες στην ημιτελική φάση κόντρα στον Παναθηναϊκό, είχα κάνει και φοβερή χρονιά και ήρθε ο Θανάσης και μου είπε "αγόρι μου μην παίξεις, αφού δεν υπάρχει λόγος", γιατί είχε και λίγο άγχος, αλλά πάντα με το χαμόγελο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα