Ούκιτς για Θανάση: «Δεν μιλούσε αγγλικά, αλλά ένιωθα την ευτυχία του»

Ούκιτς για Θανάση: «Δεν μιλούσε αγγλικά, αλλά ένιωθα την ευτυχία του»

Ούκιτς για Θανάση: «Δεν μιλούσε αγγλικά, αλλά ένιωθα την ευτυχία του»

bet365

Ο ελληνικός αθλητισμός πενθεί την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς αποχαιρετά μέσω του gazzetta.gr τον «τυφώνα» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ο Κροάτης γκαρντ της Λεβαλουά πέρασε μια διετία (2012-14) στο «τριφύλλι», στο οποίο πρωταγωνίστησε, κάνοντας και τις δύο χρονιές το double και παίρνοντας το βραβείο του MVP του Κυπέλλου 2013.

Ο 34χρονος πρώην παίκτης των ΑΕΚ, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μπασκόνια και Τσεντεβίτα, μεταξύ άλλων, πληροφορήθηκε τον χαμό του «τεράστιου» Θανάση Γιαννακόπουλου, λίγο μετά το άκουσμα των άσχημων μαντάτων, και ανέφερε στο gazzetta.gr: «Το έμαθα πριν από λίγο και στεναχωρήθηκα πολύ.

Ο Θανάσης, μαζί με τα αδέρφια του, έκαναν τον Παναθηναϊκό αυτό που είναι σήμερα. Η συναναστροφή μου μαζί του ήταν πάντα ωραία», είπε και πρόσθεσε με νοσταλγία: «Ακόμα κι αν δεν μιλούσε ποτέ αγγλικά, ένιωθα πως ήταν ευτυχισμένος, το διάστημα που ήμουν εγώ στην ομάδα. Ήταν πολύ παθιασμένος άνθρωπος και καταλάβαινα καλά πως ο Παναθηναϊκός ήταν τα πάντα για εκείνον».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με το Κύπελλο Ελλάδος που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός το 2013 και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς με το βραβείο του MVP

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα