Πεδουλάκης για Θανάση: «Έφυγε ένας ξεχωριστός άνθρωπος»

Πεδουλάκης για Θανάση: «Έφυγε ένας ξεχωριστός άνθρωπος»

Πεδουλάκης για Θανάση: «Έφυγε ένας ξεχωριστός άνθρωπος»

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στο gazzetta.gr για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και στάθηκε στην ευγένεια αλλά και τον αυθορμητισμό του.

Ο Πεδουλάκης έζησε τον σπουδαίο Έλληνα παράγοντα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής του Παναθηναϊκό. «Ο Θανάσης ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλο αυθορμητισμό, μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και πάθος για τον Παναθηναϊκό. Με τον χαρακτήρα του και την ευγένειά του σε κέρδιζε. Δεν είναι τυχαία η αγάπη όλου του κόσμου στο πρόσωπό του. Θέλω να πω ότι είχε τον σεβασμό όλων των αντιπάλων, το ίδιο ίσχυε συνολικά για τα αδέρφια γιατί πρόκειται για μια γενιά ανθρώπων η οποία έμαθε να σέβεται. Δυστυχώς όμως αυτή η γενιά φεύγει από τη ζωή», είπε.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις συνήθειες του Θανάση Γιαννακόπουλου αλλά και στην αγωνία του πριν τους μεγάλους αγώνες. «Έχουμε ζήσει πολλά πράγματα τα οποία δεν θα ήθελα να τα δημοσιοποιήσω. Πριν από τα μεγάλα παιχνίδια ερχόταν στο γραφείο των προπονητών, δεν είχε παρεμβατικό ρόλο. Ως άνθρωπος, ό,τι είχε να σου πει, στο έλεγε μπροστά του. Με ευθύτητα, ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και με ευγένεια. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει γιατί αυτοί οι άνθρωποι άφησαν παρακαταθήκη. Αγαπούσαν παθολογικά τον Παναθηναϊκό, ποτέ δεν αντιμετώπισαν τον Παναθηναϊκό σαν εταιρία αλλά ως μέλος της οικογένειάς τους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα