Μελισσανίδης: «Καλέ μου φίλε Θανάση, καλό ταξίδι»

Gazzetta team
Μελισσανίδης: «Καλέ μου φίλε Θανάση, καλό ταξίδι»

bet365

Με προσωπική του δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρετάει τον Θανάση Γιαννακόπουλο που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Συλλυπητήρια ανακοίνωση και από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το πρωί της Τρίτης (19/3) ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε πένθος τον ελληνικό αθλητισμό.

Με προσωπική του δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, εκφράζοντας τη βαθιά του οδύνη και τα συλλυπητήριά του στους δικούς του ανθρώπους και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η δήλωση του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.

Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

Και η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα