Πεδουλάκης: «Τον περιπτερά να βάζαμε, θα είχε καλύτερο σχέδιο από την Αστυνομία»!

Πεδουλάκης: «Τον περιπτερά να βάζαμε, θα είχε καλύτερο σχέδιο από την Αστυνομία»!

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης σχολίασε με καυστικό τρόπο την υποτυπώδη παρουσία αστυνομικής δύναμης μεταξύ των οπαδών του Περιστερίου και τον Άρη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του Περιστερίου στη συνέντευξη Τύπου, εστιάζοντας στα επεισόδια, τη διακοπή και την εκκένωση του γηπέδου:

«Έχω ανάμικτα συναισθήματα μετά από το παιχνίδι. Μετά από καιρό ήμασταν όλοι μαζί, είχαμε ρυθμό απέναντι σε μια καλή ομάδα που έκανε καλά αποτελέσματα. Έχει αλλάξει όλη την εικόνα της. Είχαμε 26 ασίστ, προσπαθήσαμε και είμαστε ευχαριστημένοι

Επειδή κάνω πολλά χρόνια αυτή τη δουλειά και είμαι από το 1983 στην Α1, διαφωνώ με τον κόουτς Καστρίτη. Αυτά δεν είναι θέματα του ελληνικού μπάσκετ αλλά της ελληνικής κοινωνίας. Και δυστυχώς δεν λειτουργεί τίποτε. Τον περιπτερά να βάζαμε θα έκανε καλύτερο στρατηγικό σχέδιο από αυτό της αστυνομίας.

Οπαδοί των δύο ομάδων βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο και στο παρελθόν και μάλιστα με μεγαλύτερο φανατισμό. Δεν υπήρχε ένας αστυνομικός. Θα βρεθούν δύο νέα παιδιά, δύο μπούφοι. Και ξέρετε γιατί; Γιατί η λογική είναι μακριά από εμένα, απλά να συνταξιοδοτηθώ. Το σλόγκαν που επικρατεί είναι… μακριά από εμένα και το "του φευγάτου ο πατέρας δεν έκλαψε ποτέ". Δεν φταίει ελληνικό μπάσκετ. Σε χάος ζούμε, κατά τύχη ζούμε σ’ αυτή τη χώρα»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα