Μανωλόπουλος: «Έγινε αυτό που σχεδιάσαμε»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Έγινε αυτό που σχεδιάσαμε»

bet365

Ο Ήφαιστος Λήμνου πέτυχε σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία με buzzer beater του Φρεϊμάνις και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για ένα πετυχημένο σχέδιο.

Ο προπονητής του Ήφαιστου είπε για την τελευταία φάση ότι… «έγινε αυτό που σχεδιάσαμε. Νωρίτερα δεν είχε εντολή ο Μούρτος να κάνει φάουλ. Θέλαμε να παίξουμε δυνατή άμυνα και έγινε το φάουλ». Στάθηκε επίσης στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του. «Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και προπονητή, πολύ καλά δουλεμένη. Είναι η μεγαλύτερη νίκη μας φέτος αφού ήρθε κι εκτός έδρας. Στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν μπροστά, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε αλλά αυτό που με ευχαριστεί ότι στην αντίδραση αυτή, αντιδράσαμε κι εμείς. Στο τέλος οποιοσδήποτε θα μπορούσε να νικήσει. Όταν νικάς έτσι είσαι και πιο τυχερός. Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και μέταλλο, δεν τα παρατάμε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Ρωτήθηκε για το αν ο στόχος της ομάδας του έχει αλλάξει μέσα από την εξαιρετική πορεία που διαγράφει. «Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια κι αυτός παραμένει ο στόχος. Έχει δρόμο ακόμη το Πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για τη ματαίωση του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, απάντησε… «είναι λυπηρό αυτό που γίνεται και ότι για το καλό του ελληνικού μπάσκετ, πρέπει να βρεθεί λύση, έχουν υποχρέωση να τα βρουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα