Σκουλίδας: «Δύσκολη αποστολή στην Πάτρα»

Σκουλίδας: «Δύσκολη αποστολή στην Πάτρα»

Σκουλίδας: «Δύσκολη αποστολή στην Πάτρα»

Ο Χολαργός δοκιμάζεται στο «Δ. Τόφαλος» απέναντι στον Προμηθέα (17/3, 17:00) και ο Διονύσης Σκουλίδας αναφέρθηκε στον αγωνιστικό ρυθμό των Πατρινών.  

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Γεια σας φίλοι μου 

Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλή Σαρακοστή με υγεία. Αυτή την αγωνιστική θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή και γεμάτη ομάδα.

Στηρίζονται κυρίως στην πιεστική άμυνα, αλλά έχουν και μεγάλο επιθετικό ταλέντο με συνέπεια να διαθέτουν πολλούς τρόπους για να φτάσουν στο καλάθι. Ακόμη βρίσκονται σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό με δυο παιχνίδια λόγω των υποχρεώσεων που είχαν ως τώρα στο Basketball Champions League.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς ως ομάδα είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι απέναντι στην πίεση που θα δεχθούμε, ώστε να μην κάνουμε εύκολα λάθη, δίνοντας εύκολους πόντους στον Προμηθέα!

Στην επίθεση θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε την μπάλα σωστά και να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ! Αμυντικά θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς και πολύ δυνατοί, να πιέσουμε πολύ στην μπάλα, ώστε να μην επιτρέπουμε στα πλέι μέικερ του Προμηθέα να δημιουργήσουν για την ομάδα τους!

Θα είναι μια δύσκολη αποστολή για εμάς, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θα δώσουμε το 100% όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος ως τώρα.

Διονύσης»

Best of internet