Σιγκούνας: «Υποχρέωσή μας να νικήσουμε τον Πανιώνιο»

Σιγκούνας: «Υποχρέωσή μας να νικήσουμε τον Πανιώνιο»

Σιγκούνας: «Υποχρέωσή μας να νικήσουμε τον Πανιώνιο»

Ο φόργουορντ του Ρεθύμνου μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο το οποίο θα κρίνει πολλά. 

Αναλυτικά το blog του Αλέξανδρου Σιγκούνα:

«Για μία ακόμη φορά είμαι εδώ για να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας.

Δυστυχώς την προηγούμενη εβδομάδα δεν κατάφερα να αγωνιστώ κόντρα στον Προμηθέα, αφού τραυματίστηκα λίγες ώρες μετά το... γραπτό μου στο blog, γράφοντας από την Πάτρα. Τώρα όμως ξεπέρασα τον τραυματισμό και είμαι 100% έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι «μονόδρομος».

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Πρώτα θα αναφερθώ στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, όπου δυστυχώς παρακολούθησα τον αγώνα από τον πάγκο. Όμως απόλαυσα τους συμπαίκτες μου να αποδίδουν εξαιρετικά για ακόμη ένα ματς, παίζοντας στα ίσια έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο.

Φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, που θα μας αύξανε κατακόρυφα τις πιθανότητες για την παραμονή αλλά και πάλι η τύχη και οι λεπτομέρειες δε μας άφησαν να αποδράσουμε με το «διπλό». Παρ’ όλα αυτά δείξαμε σε ακόμη ένα παιχνίδι το πόσο «μαχόμαστε» σε όλα τα ματς και είμαι σίγουρος πως αν συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς, στο τέλος το ταμείο θα έχει θετικό πρόσημο.

Πάμε τώρα στο παρόν, όπου μπροστά μας έχουμε τα πιο κρίσιμα. Και εννοώ το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο Βίκος Cola, όπου η νίκη είναι κάτι περισσότερο από υποχρέωση μας. Και οι δύο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο, το οποίο σημαίνει πως έχει την ίδια βαρύτητα. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και είμαι σίγουρος πως η νίκη θα έρθει. Δε θέλω να μιλήσω για διαφορές, μιας και πρωταρχικός στόχος μας είναι η νίκη.

Παράλληλα, θέλω να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο μας, αφού το αυριανό ματς είναι το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής. Η δυναμική παρουσία τους θα μας δώσει την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Best of internet