Καστρίτης: «Ο ρυθμός είναι το κλειδί για τη νίκη»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Ο ρυθμός είναι το κλειδί για τη νίκη»

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα (16/03, 18:00, ΕΡΤ2) με το Περιστέρι και ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στο στοιχείο που θα κρίνει την αναμέτρηση.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Τολιόπουλος και Δημήτρης Βεργίνης καθώς ακολούθησαν το πρόγραμμα προετοιμασίας. Αντιθέτως, ο Γιώργος Αγγέλου δεν ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας, έκανε ατομικό πρόγραμμα και κατ’ επέκταση παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στον ρυθμό του αγώνα, εκτιμώντας ότι θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. «Το Περιστέρι βρίσκεται σταθερά, από την αρχή του πρωταθλήματος, στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Είναι μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ, η οποία αρέσκεται να παίζει τα παιχνίδια της σε πολλές κατοχές. ‘Κλειδί’ για την εξέλιξη της αναμέτρησης θα είναι, λοιπόν ο έλεγχος του ρυθμού και το πόσο σκληροί και συγκεντρωμένοι θα είμαστε στην άμυνά μας. Προερχόμαστε από μια ήττα που μας στεναχώρησε πολύ και πρωταρχικό ζητούμενο για μας είναι να δείξουμε την αντίδρασή μας, σε έναν πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα