Περράκης: «Δε χωρά ανάλυση όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Περράκης: «Δε χωρά ανάλυση όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό»
Ο Μιχάλης Περράκης έγραψε στο blog του για την αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό.

Το blog του σέντερ του Λαυρίου αναλυτικά:

«Δυστυχώς στο προηγούμενο παιχνίδι μας ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα πολύ σημαντικό ματς. Έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές αλλά όπως φαίνεται ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που θέλουμε και μπορούμε να παίξουμε.

Αύριο, Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 4:45 μ.μ., αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι το όνομα και η δυναμική του αντιπάλου μας δεν χωράει ιδιαίτερη ανάλυση. Σε τέτοια ματς το αποτέλεσμα και την έκβαση του αγώνα τα καθορίζει ο Ολυμπιακός.

Παρόλα αυτά εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε ότι θα είμαστε χαλαροί, δε μας το επιτρέπουν ούτε οι τελευταίες εμφανίσεις μας ούτε η αγωνιστική μας κατάσταση αλλά ούτε και η προετοιμασία που κάνουμε για την επόμενη αγωνιστική που παίζουμε τον «τελικό» με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Ελπίζω να βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο, να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί μπορούμε περισσότερο και να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας. Αν και η μέρα είναι δύσκολη λόγω Καθαράς Δευτέρας θέλουμε -και χρειαζόμαστε πολύ- τον κόσμο μας κοντά μας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα