Πεδουλάκης: «Δε θέλουμε να φωνάζουμε και να γκρινιάζουμε»

Πεδουλάκης: «Δε θέλουμε να φωνάζουμε και να γκρινιάζουμε»

Πεδουλάκης: «Δε θέλουμε να φωνάζουμε και να γκρινιάζουμε»

Ο προπονητής του Περιστερίου μίλησε για την ήττα από τον Ήφαιστο στη Λήμνο. 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το παιχνίδι στη Λήμνο μίλησε για την εξέλιξή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Περιστερίου:

«Βρεθήκαμε να αντιμετωπίζουμε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερες συνθήκες. Βασικά στελέχη μας ήταν από το ημίχρονο φορτωμένα με φάουλ. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει. Εμείς στην ομάδα λέμε ότι υποχρέωση μας είναι να προσαρμοζόμαστε σε ο,τι συνθήκες προκύπτουν σε έναν αγώνα. Υπήρχε όμως εκνευρισμός στην ομάδα. Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα παιδιά στο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, και αυτό να κριθεί στις λεπτομέρειες ουσιαστικά υπέρ της Λήμνου. Είναι μια εμπειρία για εμάς. Δεν θέλουμε ούτε να φωνάζουμε ούτε να γκρινιάζουμε. Θα το δούμε και θα το αντιμετωπίσουμε με ηρεμία. Συνεχίζουμε...».

Για το αν ο αγώνας κρίθηκε στην περιφέρεια: «Όχι, θεωρώ ότι κρίθηκε από τις ειδικές συνθήκες που προέκυψαν. Ο βασικός μας Αμερικανός έπαιξε επτά λεπτά. Ο Γάιος προσπάθησε πολύ, αλλά επηρεαστήκαμε από την κούραση. Έχουμε πολλά παιδιά από πίσω, που όμως δεν έχουν την εμπειρία από τέτοια εκτός έδρας παιχνίδια και ατμόσφαιρα. Μας έλειψαν βασικοί παίκτες, κι αυτό περιόρισε το ροτέισον κι έφερε κούραση. Θεωρώ ότι οι ειδικές συνθήκες που προέκυψαν στον αγώνα, έκριναν το αποτέλεσμα».

Για τον Ήφαιστο: «Το υλικό που έχει κοστίζει το διπλάσιο από το δικό μας. Οι παίκτες καθορίζουν την ποιότητα. Το είχα πει ότι περίμενα τον Ήφαιστο να είναι δυνατός και να έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά γιατί έχει αρκετά σοβαρό μπάτζετ. Οι παίκτες κάνουν τη διαφορά, κι αυτοί είναι καλοί. Δεν έχει παιδιά κάτω των 23 που να παίζουν, εμείς έχουμε 17άχρονα παιδιά στο ροτέισον. Η επένδυση που έχει κάνει η διοίκηση της ομάδας του Ηφαίστου είναι αντάξια της βαθμολογικής της θέσης».

Best of internet