Κουφός: «Ζήτησα… ψυχή γιατί μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις»

Gazzetta team
Κουφός: «Ζήτησα… ψυχή γιατί μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις»

bet365

Ο Στέργιος Κουφός στάθηκε στην ψυχική δύναμη των παικτών του Κολοσσού η οποία οδήγησε στη νίκη επί του Άρη στο Nick Galis Hall.

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι… «είναι ένα παιχνίδι για το οποίο πραγματικά ίσως θα έπρεπε να μιλήσω πολύ, αλλά θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον επίτιμο πρόεδρο του Κολοσσού τον οποίο είχαμε στεναχωρήσει, στον κύριο Χατζηλαζάρου ο οποίος μίλησε στα παιδιά μέσα από την καρδιά του στην προπόνηση της Δευτέρας και θα έλεγα ότι άγγιξε την ψυχή τους, αλλά και στον Βασίλη Κουγιό γιατί με ανέχεται κάθε μέρα και προσπαθεί να με κάνει να συνηθίσω τη Ρόδο πιο γρήγορα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φιλοσοφία που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι. «Το πιο σημαντικό είναι ότι η απουσία του Μαυροειδή ο οποίος επί ημερών μου δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα κι αυτό είναι σοβαρό γιατί είναι ο φυσικός ηγέτης μας. Αναγκαστήκαμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό το πλάνο αλλά αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να παίζουν με ψυχή, γιατί μόνο έτσι μπορεί να κερδίσεις κάτι. Αυτή η νίκη δεν αλλάζει κάτι για μας βαθμολογικά. Ευχόμαστε να τα καταφέρουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα