Παπαγιάννης: «Παρουσιάζουμε βελτίωση»

Gazzetta team
Παπαγιάννης: «Παρουσιάζουμε βελτίωση»

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τη βελτίωση που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, εκφράζει την αισιοδοξία του για την Ευρώπη και σχολιάζει το ματς με τον Πανιώνιο (10/03, 19:00).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας

Καλησπέρα σας

Μία ακόμη νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ πέτυχε η ομάδα μας, αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη επί της Νταρουσάφακα. Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο μας κρατάει "ζωντανούς" στο κυνήγι της πρόκρισης για τα playoffs της Euroleague, ωστόσο γνωρίζουμε πολύ καλά πως για να πετύχουμε τον στόχο μας δεν αρκεί.

Έχουμε μπροστά μας ακόμη πέντε παιχνίδια-τελικούς, προκειμένου να τα καταφέρουμε. Το ευχάριστο είναι πως αγώνα με τον αγώνα παρουσιάζουμε βελτίωση ως ομάδα, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Αναφέρομαι κυρίως για τους αγώνες της Euroleague, γιατί στο τελευταίο μας ματς για το πρωτάθλημα, αυτό με το Ρέθυμνο, δεν ήμασταν τόσο καλοί.

Αύριο υποδεχόμαστε μια ομάδα που μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία, τον Πανιώνιο. Είναι ένα σύνολο που παρουσιάζει διαρκή βελτίωση και δείχνει ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο του.

Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ από τη αρχή και να πάρουμε τη νίκη προσφέροντας χαρά στους φιλάθλους, που θα έρθουν να μας υποστηρίξουν, όπως άλλωστε κάνουν όπου κι αν αγωνιζόμαστε, σε όλη την Ευρώπη.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα