Καμπερίδης: «Να μας βοηθήσει για τον επόμενο "τελικό"»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Να μας βοηθήσει για τον επόμενο "τελικό"»

bet365

Ο Πανιώνιος δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (10/3, 19:00) και ο Γιώργος Καμπερίδης εξήγησε πως το ζητούμενο για τους «κυανέρυθρους» είναι η αξιοπρεπής εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Προερχόμαστε από την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο το Λαύριο και ήταν ιδιαίτερα τονωτική για την ψυχολογία μας και τον στόχο της παραμονής. Είχαμε την μεγαλύτερη παραγωγή του σκορ και στα δυο ημίχρονα για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά στην άμυνα δεν είχαμε την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα.

Σ' αυτή την αγωνιστική παίζουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού που είναι αήττητος στο πρωτάθλημα και αυτονόητα δεν μπορεί να γίνει σύγκριση δυναμικότητας με την δική μας ομάδα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία αυτών που ο κατώτερος αντίπαλος μπορεί να έχει οφέλη, εκτός του αποτελέσματος, από την ανταγωνιστικότητα του, κόντρα στον ανώτερο αντίπαλο.

Ο Πανιώνιος στοχεύει σε αξιοπρεπή εμφάνιση και ικανοποιητική διάρκεια ανταγωνιστικής απόδοσης που θα τον βοηθήσουν να δείξει τον βαθμό ετοιμότητας για τον επόμενο αγώνα με το Ρέθυμνο που συγκατάλεγεται, όπως και το προηγούμενο με το Λαύριο, σ’ αυτά που χαρακτηρίζονται τελικοί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα