Σχίζας: «Έχουμε πιθανότητες για ανατροπή με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Σχίζας: «Έχουμε πιθανότητες για ανατροπή με την ΑΕΚ»

bet365

Ο Σταύρος Σχίζας αναφέρθηκε στο ματς με την Κύμη (09/03, 15:45), αλλά και στην ανατροπή που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στην ευρωπαϊκή ρεβάνς με την ΑΕΚ (13/03, 19:30).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Πρώτα η Κύμη και μετά η ΑΕΚ

Προερχόμαστε από μία εβδομάδα ευρωπαϊκού αγώνα με την ΑΕΚ και ξέρουμε ότι μετά το παιχνίδι με την Κύμη θα έχουμε και τον επαναληπτικό στο ΟΑΚΑ. Το μυαλό μας, βέβαια, είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι με την Κύμη, καθώς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Μόλις τελειώσει το ματς του Σαββάτου θα ασχοληθούμε με το ματς με την ΑΕΚ.

Αντιμετωπίσαμε την Κύμη πριν από περίπου ένα μήνα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα ρόστερ των δύο ομάδων δεν έχουν πολλές αλλαγές, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, οπότε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, η διαφορά δημιουργήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, λόγω της κυριαρχίας της ΑΕΚ στα επιθετικά ριμπάουντ. Στη συνέχεια, κάναμε καλή δουλειά και μειώσαμε κάπως τη διαφορά.

Πιστεύω ότι το γεγονός ότι δεν είχαμε κάνει πολλές προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες μας έβγαλε εκτός ρυθμού, οπότε νομίζω ότι στον επαναληπτικό θα παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Οι 9 πόντοι βέβαια, δεν είναι τίποτα παραπάνω από τρεις κατοχές στο μπάσκετ, οπότε πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες για την ανατροπή».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα