Ντιλέινι: «Είμαι σίγουρος ότι δεν θέλουν Κινέζους διαιτητές»! (pic)

Ντιλέινι: «Είμαι σίγουρος ότι δεν θέλουν Κινέζους διαιτητές»! (pic)
Ο Μάλκολμ Ντιλέινι έπαιξε φέτος στην Κίνα κι έχει... σχηματίσει γνώμη για τους Κινέζους διαιτητές που αναφέρθηκε ο Μάνος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

Ο Αμερικανός πρώην NBAer αγωνίστηκε στους Guangdong Southern Tigers και μπήκε στη διαδικασία να σχολιάσει την αντιπαράθεση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο κομμάτι της διαιτησίας.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκ μέρους των «πράσινων» ζήτησε Κινέζους διαιτητές στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» επιμένουν στην απόφασή τους να μην αγωνιστούν κόντρα στο «τριφύλλι» με Έλληνες διαιτητές.

Στη συνέχεια η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter παρουσιάζοντας τους διαιτητές του ντέρμπι σαν... Κινέζους, προκαλώντας την αντίδραση του Μάικ Τζέιμς ενώ ο Μάλκολμ Ντιλέινι αρκέστηκε να σχολιάσει: «Είμαι σίγουρος ότι δεν θέλουν Κινέζους διαιτητές». Εξήγησε, μάλιστα πως είναι χειρότεροι από τους Ευρωπαίους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα