Καστρίτης: «Είχαμε πίστη, όχι όμως τύχη»

Gazzetta team
Καστρίτης: «Είχαμε πίστη, όχι όμως τύχη»
Ο Γιάννης Καστρίτης έβαλε καλό βαθμό στον έλεγχο της ομάδας του στο ΣΕΦ και αναφέρθηκε στους αγώνες που ακολουθούν.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο 37χρονος προπονητής του Άρη είπε αρχικά ότι… «για μας πέρα από το βαθμό δυσκολίας που είχε πέρα από το γεγονός ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, είχε και την ιδιαιτερότητα ότι προερχόμασταν από μία μακρά διακοπή και ειδικά σε ένα σημείο του πρωταθλήματος που είχαμε βρει τον ρυθμό μας. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ στη διάρκεια της διακοπής, οπότε ένα ερωτηματικό ήταν πώς θα επανεμφανιστούμε. Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές, αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά, ειδικά στο αμυντικό τρανζίσιον. Ο Ολυμπιακός σκόραρε 19 πόντους από αιφνιδιασμούς και αυτό μας πλήγωσε.

Παρόλ’ αυτά, για ακόμα μια φορά, τα παιδιά μας έδειξαν πίστη στις δυνατότητές τους και την ομάδα, μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και φτάσαμε ως το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου να διεκδικούμε με λίγη τύχη ίσως και κάτι καλύτερο. Δυστυχώς οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο σε τόσο κλειστά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος και δίκαια έφτασε στη νίκη».

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στα επόμενα παιχνίδια αλλά και στο «πρέπει» που υπάρχει στον εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό. «Εμείς έχουμε ακόμα εννιά παιχνίδια μπροστά μας με πρώτο αυτό με τον Κολοσσό στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη και προς αυτή την κατεύθυνση θα προετοιμαστούμε αυτή τη βδομάδα ώστε να την πετύχουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα