Πιτίνο: «Πρέπει να προσπαθούμε όπως ο Σούπερμαν και όχι σαν να έχουμε πιει 100 γαλόνια τσικουδιάς!»

Πιτίνο: «Πρέπει να προσπαθούμε όπως ο Σούπερμαν και όχι σαν να έχουμε πιει 100 γαλόνια τσικουδιάς!»

Gazzetta team
Πιτίνο: «Πρέπει να προσπαθούμε όπως ο Σούπερμαν και όχι σαν να έχουμε πιει 100 γαλόνια τσικουδιάς!»

bet365

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Ρέθυμνο και αφού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η ομάδα του, είπε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να προσπαθούν πάντα όπως ο Σούπερμαν και όχι να παίζουν σαν να έχουν πιει... 100 γαλόνια τσικουδιάς όπως στην εν λόγω αναμέτρηση.

Αρχικά ο Αμερικανός προπονητής είπε στην ΕΡΤ (σ.σ. από το 02:40:00 και μετά) ότι «μου άρεσε που επισκεφτήκαμε ένα όμορφο νησί, με ωραίους ανθρώπους. Δεν προσθέσαμε τίποτα από άποψη μπάσκετ. Έπαιξαν καλό μπάσκετ κι εμείς κάναμε ένα βήμα πίσω σήμερα. Επειδή οι παίκτες μας δεν έπαιξαν καλά αμυντικά, πίστεψαν πως είναι οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και σούταραν όλα αυτά τα σουτ, αντί να μπουν στη ρακέτα» και συνέχισε: «Προσπαθούν πολύ. Ως προπονητής, απογοητεύτηκα και ξέρετε, δεν υπήρξα πολύ απογοητευμένος από αυτούς φέτος. Σε αυτό το ματς ήταν απογοητευτικοί, ας αναγνωρίσουμε την άλλη ομάδα. Κάναμε ένα βήμα πίσω, αντί να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, πρέπει να εκμεταλλεύεσαι όλες τις ικανότητες σου. Κι εκτός του Λεκαβίτσιους κανείς δεν έπαιξε όπως μπορεί. Κάθε φορά που φοράς το σήμα του Παναθηναϊκού στο στήθος, πρέπει να προσπαθείς σαν Σούπερμαν. Δεν το έκαναν, γι’ αυτό και απογοητεύτηκα».

Και εξήγησε για ποιον λόγο ήταν θυμωμένος: «Δεν ήταν εγωιστές, απλά έπαιζαν χωρίς ενθουσιασμό. Σαν να είχαμε πιει 100 γαλόνια τσικουδιάς! Είναι σαν την ιταλική γκράπα». Όσον αφορά τις απουσίες είπε: «Δεν μας πείραξε. Επέστρεψε ο ΝτεΣόν Τόμας. Έχουμε τραυματισμούς όλη τη χρονιά. Χωρίς Λάνγκφορντ, Λοτζέσκι, ΝτεΣόν Τόμας και τώρα τον Μήτογλου. Είμαστε Συνηθισμένοι στους τραυματισμούς, αλλά πρέπει να βελτιωθούν άλλοι» και έκανε ειδική αναφορά στο Γιώργο Παπαγιάννη: «Πρέπει να βγει και να πει είμαι ο καλύτερος ψηλός, κυριαρχώ στο παιχνίδι, αλλά δεν το έκανε. Με απογοήτευσε αυτό. Γκιστ και Τόμας έπαιξαν καλά, αλλά όχι οι αναπληρωματικοί. Γνωρίζουν πως είμαι αναστατωμένος ωστόσο θα συνέλθουμε αύριο.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα