Το πρόβλημα του Τζόουνς, ο Πέτεγουεϊ και ο φάκελος «ενίσχυση»

Το πρόβλημα του Τζόουνς, ο Πέτεγουεϊ και ο φάκελος «ενίσχυση»

Το πρόβλημα του Τζόουνς, ο Πέτεγουεϊ και ο φάκελος «ενίσχυση»

bet365

Θεωρητικά, αναλόγως των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του Τζαμάλ Τζόουνς, ο ΠΑΟΚ θα πάρει και την απόφασή του, αλλά είναι αλήθεια ότι εδώ και μεγάλο διάστημα βρίσκεται στην αγορά αναζητώντας φόργουορντ.

Εδώ και πολλούς μήνες, ο Τζόουνς καταβάλλει σπουδαία και ανθρώπινη προσπάθεια. Γιατί έχει πρόβλημα στο γόνατό του, ξέρει ότι αυτό μπορεί να ξεπεραστεί με επέμβαση αλλά ήταν και επιθυμία του ιδίου να το «κρύψει» μέσω θεραπειών και ειδικού προγράμματος προπονήσεων με την ελπίδα ότι θα αντέξει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τούτο φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο, αν και τα τελικά συμπεράσματα θα βγουν αναλόγως των αποτελεσμάτων των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί.

Επειδή των… «φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», οι επιτελείς του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην αγορά εδώ και αρκετές εβδομάδες, όπου το ζητούμενο δεν είναι απλά η απόκτηση ενός παίκτη αλλά η προσθήκη ενός αθλητή ο οποίος α) δεν θα θέσει σε κίνδυνο τις αγωνιστικές ισορροπίες, β) θα γνωρίζει το περιβάλλον και δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής, γ) θα δώσει συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο ΠΑΟΚ τσέκαρε τα δεδομένα της περίπτωσης του Τεράν Πέτεγουεϊ ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί (όχι απλά) δοκιμασμένη λύση, αλλά και πετυχημένη βάσει της περσινής αποτελεσματικότητάς του.

Ωστόσο, για οικονομικούς λόγους η περίπτωση του έμπειρου Αμερικανού παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Ο Πέτεγουεϊ ξεκίνησε τη σεζόν στη Σάσαρι, αλλά αυτή η συνεργασία τελείωσε στα τέλη του Δεκέμβρη όπου σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ τις παραμονές του εκτός έδρας αγώνα με την Αβελίνο έλαβε τέλος η… «θυελλώδης σχέση του» με τον προπονητή της ιταλικής ομάδας, Βιντσέτσο Εσπόζιτο, υπονοώντας ότι υπήρχαν ζητήματα στη συνεργασία τους.

Καταλήγοντας, αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πείσει τον Πέτεγουεϊ θα φανεί στις επόμενες ημέρες με τη σημείωση του επιπέδου δυσκολίας της υπόθεσης. Σε πρώτη φάση περιμένει να δει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Τζόουνς και αναλόγως θα πάρει τις αποφάσεις του. Το βέβαιο είναι ότι εδώ και μήνες λειτουργεί με τρόπο ώστε να είναι έτοιμος στο απρόοπτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα