Παπαθεοδώρου: «Ο ΠΑΟΚ να "χτίσει" την επόμενη μέρα του»!

Παπαθεοδώρου: «Ο ΠΑΟΚ να "χτίσει" την επόμενη μέρα του»!

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Ο ΠΑΟΚ να "χτίσει" την επόμενη μέρα του»!

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στη βοήθεια από την οικογένεια Σαββίδη προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ κι εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα μετουσιωθεί σε κάτι καλό για το τμήμα μπάσκετ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του μετά από τη νίκη επί του Χολαργού στην PAOK Sports Arena:

«Μετά από ένα μήνα επιστρέψαμε στο πρωτάθλημα, το σημαντικό για εμάς είναι η νίκη. Θα μας βοηθήσει αυτό το παιχνίδι να βρούμε ρυθμό. Να φτάσουμε σε ένα αγωνιστικό επίπεδο όπως ήμασταν πριν από 15 μέρες. Ο Χολαργός είναι πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, φάνηκε και στο τέλος που απέδειξαν πόσο καλοί είναι προσπάθησαν να επιστρέψουν με "όπλο" την άμυνα τους που είναι και το δυνατό τους στοιχείο. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε παρακάτω».

Εν συνεχεία μίλησε:

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην προετοιμασία: «Η πραγματικότητα είναι ότι η πρώτη προπόνηση έγινε χθες, παραμονή του αγώνα. Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού ήταν δεδομένο ότι θα μας επηρεάζει κάποια στιγμή. Είχαμε ένα "black out" στην απόδοση μας όταν είχαμε προβάδισμα 20 πόντων».

Για την επόμενη μέρα και την βοήθεια από την οικογένεια Σαββίδη: «Γενικότερα υπάρχει αισιοδοξία. Από την πλευρά μας έχουμε πάρει ένα ξεκάθαρο και ουσιαστικό μήνυμα. Δεν έχει μείνει μόνο στα λόγια η προσπάθεια αλλά έγινε πράξη. Ελπίζω να μετουσιωθεί και σε κάτι καλό για την ομάδα. Αυτό που είναι πιο σημαντικό για την ομάδα είναι να χτίσει την επόμενη της μέρα. Αυτό είναι πιο σημαντικό από τους τελικούς».

Για την κατάσταση του Χάτσερ: «Ο Χάτσερ δέχτηκε ένα χτύπημα χθες, το βράδυ επιδεινώθηκε η κατάσταση του και πάρα την φροντίδα των γιατρών δεν κατάφερε να αγωνιστεί. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σημαντικό».

Για τον Τζόουνς: «Ο Τζόουνς είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Ζούσε εδώ και 3 μήνες με ένα πρόβλημα στα γόνατα του μο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός και αύριο θα έχουμε εξελίξεις για το αν θα συνεχίσει μαζί μας. Είναι δύσκολο να αντικατασταθεί λόγω του οικονομικού».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα