Παπαγιάννης: «Συγκλονιστικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού!

Παπαγιάννης: «Συγκλονιστικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού!

Παπαγιάννης: «Συγκλονιστικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού!

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στην παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στον εκτός έδρας αγώνα με την Γκραν Κανάρια κι εξήγησε πως οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να πολεμήσουν σκληρά μέχρι τέλους για την πρόκριση στα playoffs της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr ενόψει του αγώνα με το Ρέθυμνο στο «Μελίνα Μερκούρη» (3/3, 17:00).

«Καλησπέρα σας

Τα ξαναλέμε μετά από αρκετό καιρό από αυτή εδώ τη γωνιά. Μετά το μακρινό ταξίδι στα Κανάρια Νησιά πηγαίνουμε στο Ρέθυμνο για μια δύσκολη αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα που παλεύει σκληρά για την παραμονή της στην κατηγορία. Έχουμε εξαιρετική ψυχολογία μετά από τις νίκες επί της Χίμκι και της Γκραν Κανάρια, οι οποίες μας διατηρούν μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω μια ειδική αναφορά στον κόσμο μας. Περισσότεροι από 200 φίλαθλοι μας ακολούθησαν και μας στήριξαν στην άλλη άκρη της Ευρώπης. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να μας δίνουν δύναμη.

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό όπου κι αν αγωνιζόμαστε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Τους ευχαριστούμε πολύ και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους.

Γνωρίζουμε πως έχουμε δρόμο μπροστά μας, έξι πολύ δύσκολα ματς για την κανονική περίοδο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πολεμήσουμε σκληρά μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε. Αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά ως τελικό και αυτό θα κάνουμε και απέναντι στη Νταρουσαφακα.

Προφανώς με αυτό θα ασχοληθούμε από Δευτέρα καθώς όπως προανέφερα αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τώρα είναι το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας και να διατηρήσουμε το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα