Μανωλόπουλος: «Ο Ήφαιστος να κρατήσει την καλή εικόνα»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Ο Ήφαιστος να κρατήσει την καλή εικόνα»

bet365

Ο Ήφαιστος δοκιμάζεται στο Βενετόκλειο (2/3, 15:15) κόντρα στον Κολοσσό και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε στις αλλαγές των Ροδιτών, δίνοντας συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα για την παρουσία της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Γεια σας φίλοι μου,

Μετά από μια μεγάλη περίοδο χωρίς παιχνίδια, μπαίνουμε πάλι -επιτέλους- σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Είναι πολύ δύσκολο για έναν αθλητή να προπονείται χωρίς να έχει να περιμένει το Σάββατο του, δηλαδή την επίσημη αναμέτρηση. Ο,τι κάνουμε μέσα στην εβδομάδα είναι κυρίως για να προετοιμαζόμαστε, ώστε να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο και να κερδίζουμε παιχνίδια.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και ο γυμναστής μας, Γιάννης Μεριχωβίτης, προσάρμοσαν έτσι το πρόγραμμα για να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία, ώστε να μείνουμε σε ρυθμό αλλά και να βελτιώσουμε κομμάτια του παιχνιδιού μας.

Έχω ξαναπεί ότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και πρέπει να κρατήσουμε την πολύ καλή εικόνα που έχουμε παρουσιάσει σε όλη την πορεία μας έως τώρα, αρχής γενομένης από το επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μας στην Ρόδο.

Ο Κολοσσός έχει κάνει πολλές αλλαγές και θέλει πάση θυσία τη νίκη αφού ουσιαστικά παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για τον στόχο της παραμονής. Εμείς πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην αφήσουμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει το παιχνίδι της. Επίσης ο έλεγχος των ριμπάουντ αλλά και το μακρινό σουτ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κράτησαν ψηλά την Εθνική μας ομάδα στην διαδικασία των "παραθύρων" και με τις ευχές όλων μας να μας έρθει το καλοκαίρι μια μεγάλη διάκριση στο παγκόσμιο της Κίνας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα