Μπάνκι: «Οι τραυματισμοί μας χάλασαν τα σχέδια»

Μπάνκι: «Οι τραυματισμοί μας χάλασαν τα σχέδια»

Gazzetta team
Μπάνκι: «Οι τραυματισμοί μας χάλασαν τα σχέδια»

bet365

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ (2/3, 18:00) και αφού είπε ότι όλοι θέλουν να γιορτάσουν με τον κόσμο την κατάκτηση του Διηπειρωτικού, στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, που αύριο θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με τους οπαδούς μας την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Σίγουρα αυτό θα κρατήσει μέχρι την έναρξη του αγώνα. Από κει και πέρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να τα αφήσουμε όλα στην άκρη» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ και συνέχισε:

«Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Προμηθέας και δυστυχώς η προετοιμασία μας δεν ήταν όπως την περιμέναμε, καθώς οι τραυματισμοί μας χάλασαν τα σχέδια. Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και να είναι 100% συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος εκτός από τη νίκη. Βρισκόμαστε στην ίδια θέση με τον Προμηθέα στο Πρωτάθλημα και υπάρχει μεγάλο κίνητρο για να πανηγυρίσουμε εμείς αύριο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα